header image

HMM…

Objavil: ditkaf | 18.03.2011 | Brez komentarjev |

V bistvu sploh ne vem, zakaj zdajle pisem. Pac moram. In hkrati si zelim, da me nihce od tistih redkih, ki tole berejo, ne bi poznal.

Ne vem niti, kaj naj napisem. Nekaj pac bi. Sem v stanovanju, punce so me “zapustile”, saj so sle na karnaval v Inmino vas, tako da sem jaz zdaj gospodarica stanovanja, in pa predvsem svojega casa, kar mi najvec pomeni. Kljub vsemu pa nimam zdajle cisto nobene zelje, da grem spet ven. Zjutraj sem vstala zelo zgodaj, ker sem preprosto morala iti naredit nekaj fotk ob reko, upam, da bom tudi jutri imela kaj take zagnanosti, ceprav definitivno ne bom sla tako zgodaj kot danes, saj namrec ze cel teden vstajam veliko prej kot pa bi v Sloveniji, kar tudi nima nobene logike.

Danes sem spoznala eno super Mehicanko, zelo simpaticno gospo, ki se tudi ukvarja z juznoamerisko literaturo in je bil pravi uzitek sedeti z nji na soncku in ob kavici. Tako sva se imeli fino, da se v nedeljo dobiva se enkrat.

Prav tako sem vceraj dozivela se eno presenecenje, in sicer sem na hodniku fakultete srecala sosolko iz Ljubljane. Ne ena ne druga nisva mogli verjeti, da sva se slucajno nasli. In to na tako ogromnem prostoru, pa se vedeli nisva ena za drugo.

Tudi sicer se srecujem z ljudmi, ki sem jih lani spoznala tukaj, in ta srecanja so precej zanimiva. Prav zivcna sem pred vsakim novim srecanjem, veselim se, resnicno si jih zelim videti, ampak po drugi strani pa samo odpiram ranice, ki so se od julija pocasi celile, zdaj pa bodo spet rabile nekaj casa za rehabilitacijo :S Je pa res, da hkrati vidim, da to ni vec to, kar je bilo, in kljub temu, da mi je zdaj zaradi tega hudo, bo cez nekaj casa ravno to spoznanje pomagalo, da grem naprej (in ne nazaj, kar si vedno dopovedujem, pa mi ne uspeva ravno najbolje).

Y nada, se grem zdaj uredit, malo pokupckat nakupljene stvari in literaturo, potem pa upam, da zberem veselje za vrnitev v to noro mesto.

Besos, Ditka

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije

"); }
"); }