header image

Malo bolj pozitivno

Objavil: ditkaf | 19.03.2011 | Brez komentarjev |

Torej, zdaj sem se nahodila (noge pa res kar precej trpijo, ker nimam nekih prevec pametnih cevljev za veliko hoje, pa se vse je tako dalec od stanovanja…), opravila nekaj nakupov (zadnjih, koncno), ob kavici na soncu (27 stopinj!!!!) obdelala vcerajsnje oziroma nocne vtise, si skuhala kosilo, ki me caka na mizi in zacela malo pospravljati prtljago.

Seveda se ne odhajam, danes popoldne se dobim se s Poljakinjo, ki je po lanskem erasmusu ostala kar tukaj, potem zvecer se z enim Mehicanom, jutri pa prav tako se enkrat z isto Mehicanko kot vceraj (sploh ne vem, ce sem pisala kaj o njej, tako sem zmedena), potem moram od nekod pobrati se par minutk za Slovenko, jutri popoldne pa me pride pozdravit se Inmin fant. Ni prostega casa, sploh ne.

Danes imam sicer tudi nacrt, da se grem malo deprimirat na  flamenko v moj “bivsi” del Seville, ampak bom se videla, ce bo izvedljivo. Upam, da mi uspe.

YouTube slika preogleda

S fotkami zaenkrat za danes bolj slabo kaze, ni ene prave volje. Bom jutri bolj pridna.

Nikakor ne smem pozabiti omeniti, da sem ze na dan prihoda zvecer srecala eno procesijo, tako da je podoba Seville v tem tednu res popolna. Tudi portal Ferie ze stoji, a se ni cisto dokoncan. Tudi tega se moram dokumentirati. V bistvu zivim 3 minutke od vhoda na Ferio, kar je pa tudi ena redkih zadev, ki je blizu tega stanovanja.

Doma ne verjamejo, da sem plesala salso itn., punce, s katerimi smo seveda ves cas na vezi, pa so verjetno tudi mislile, da jih hocem kaj nahecat, ko sem to informacijo dodala v sms :)

Aja, obiskat sem sla tudi lastnico mojega lanskega stanovanja, pa je bilo njeno prvo vprasanje, ce se vedno ne jem mesa. Ne more ziveti s tem dejstvom, hehe. Drugace je bilo pa super, celo svojo najboljso prijateljico je povabila na kavo, da me je spoznala, pa izvedela sem, da ta lastnica odlicno slika. Pokazala je vse, kar je ustvarila v 4 letih, in sem skoraj dol padla, prekrasne slike.

Drugace grem pa zdaj res koncno pakirat, da mi ne bo vse ostalo za jutri.

Lep pozdrav, pa se se slisimo. Ditka

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije

"); }
"); }