header image

¿Sanje?

Objavil: ditkaf | 22.03.2011 | Brez komentarjev |

Ja, v naslov sem se odlocila postaviti tudi spanski “pred”vprasajcek, ker je to ena izmed zadev, ki jih moj neproblematicni (sarkasticno) prenosnik dovoljuje, za razliko od snemanja fotk z aparata. Tako da nekaj malega slikic bo konec tedna, ko jih bom uspela dobiti na racunalnik, kaj veliko pa ne, ker ni bilo magije za fotkat, iskreno.

Tile dnevi tako letijo, da imam tezave z dojemanjem. Vceraj (oz. danes sredi noci) so me moji direkt z letalisca odlozili kar v Ljubljani, sploh nisem bila doma, in ze spet na faksu navsezgodaj… V temle trenutku se mi zdi teden v Sevilli kot iz sanj. Ene lepe, dolge sanje, s svojimi morecimi momenti, seveda. Ampak je tako vsaj bolj zanimivo, definitivno.

Zdaj se moram malo aklimatizirati na Slovenijo (popoldne sem namrec prespala) , potem pa se bo ze vse pocasi umirilo. Upam, da do vikenda, ko se spet spravim k pisanju, ze minejo najhujse mozganske motnje, hehe.

Lep pozdrav, pa dajte drzat pesti za tople dneve, ker po sevillskih 33 stopinjah je tale zmerno pomladanska Ljubljana prehuda preizkusnja zame :D

Besos, Ditka

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije

"); }
"); }